Gökten Gelen Işıktan, Yeryüzündeki ve Yeraltındaki Işıklara Selam Olsun..

23 Temmuz 2014 Çarşamba

Sağlıksız Duygular / Başarısızlık





Başarısızlık

Pek çok kişi kendilerini ve çabalarını başarısız diye nite­ler, amaçlan için uğraşmayı bırakmak için bu etiketi gerekçe olarak kullanır. Ya da düşlerinin çok zor ya da erişilmez ol­duğuna inanarak başarısızlık korkusunu gerekçe gösterebilir. Başarısızlığa uğradığını hissedenler düş kırıklığı yaşar, bu da depresyon ve çaresizliğe yol açar.

Başarısızlığın olumlu etkisi isteklerimizi elde etmek için yeni bir yöntem keşfetme olanağıdır. Bizi yaratıcı olmaya ve başarısızlıkları büyük başarılara giden sıçrama tahtası olarak görmeye yönlendirir. Güç durumlardan öğrendiklerimizi düşünebilir ve kendimize daha çok güvenip inanarak yolu­muzda ilerleyebiliriz.

Fiziksel düzeyde başarısızlık hipermetropluk, safra taşı, sinir krizi, skolyoz, uçuk, inme, prostat kanseri, bel ağrısı, tansiyon, kompülsif yemek yeme, titreme nöbetleri, kist, fîbroid tümörler, donmuş omuz, kansızlık, Hodgkin hastalı­ğı, hazımsızlık, böbrek taşı, obezlik, Parkinson hastalığı ve başka rahatsızlıklara yol açar.


Başarısızlık Duygularım Çözme Tedavisi

• Ellerinizi bedeninizde başarısızlık ve düş kırıklığını en yoğun hissettiğiniz yere koyun. Birkaç dakika boyunca bu bölgeye soluyarak duyguların direnç göstermeden yüzeye çıkmasını sağlayın.

• Ellerinizi gevşetin.

• Şöyle niyet edin : "Kutsal İyileşme Bilinci, kızıl-turuncu ışığı kullanarak beni amaçlarımda başarısızlı­ğa uğrama konusundaki tüm korku ve kaygılarım­dan temizleyip  kurtar. Geçmiş düş kırıklıkları ve aksak­lıklarla ilgili bütün hüsran ve usanmışlığı çözüp uzaklaştır. Harikulade şeyler başarma, yaşamıma ve başkalarının yaşamlarına katkıda bulunma yetenek­lerime ve kendime karşı yenilenmiş bir inançla iler­lememi sağla. Başarısızlıklarımın başarılara dönüşe­bileceğini anlamama yardım et. Şimdiye dek yaşa­mımda başardıklarımın değerini bilmeyi anımsat ve bana yeni kapılar aç. Teşekkürler."

• Başarı ve doyum duygularını geri getirmek için Başarı tedavisini uygulayın.








Başarı Tedavisi ;

• Şöyle deyin: "Kutsal İyileşme Bilinci; beni başarı ve doyumun altın rengi ışıklarıyla yıka. Yaşamımdaki tüm başarıları tanımamı ve kutlamamı, onlara kat­kıda bulunan herkesi onurlandırmamı sağla. Ufku­mu genişletmeme, yeteneklerimi bilememe ve yak­laşan devasa olanaklara hazırlanmama yardım et. Bolluk, başarı ve huzur mıknatısı olmak, talihimi başkalarıyla paylaşmak istiyorum. Teşekkürler."

• Herkesin başarı tanımı başkadır. Kimileri açısından çok zengin, işinde iyi, çocuk sahibi, sağlıklı ve iyi ilişkilere sahip olmaktır. Başarının anlamı sizin için her neyse ne, şimdiye dek ki başarılarınızın değerini bilin. Biraz başarının üzerine daha çok başarı yığ­mak çok daha kolaydır. Ayrıca, küçük bile olsa başa­rınızı görmezden gelmeyin, yolunuzda özgüvenle ilerleyin.

Inna Segal

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder