Gökten Gelen Işıktan, Yeryüzündeki ve Yeraltındaki Işıklara Selam Olsun..

6 Temmuz 2014 Pazar

Organlarımız Konuşuyor / DİŞLER




Dişler
Olası Etmenler

Utanç, suçluluk, korku, öfke, kınama ve üzüntüye takı­lıp kalmak. Güçlü kararlar alamamak. Kendini savsaklamak. Çözülmemiş çocukluk sorunları ve sık sık kendini baltala­mak. Bunaltı ve gerginlik. Kendini açıkça dile getirememek­ten usanmak.


Dişiniz ağrıyorsa küçük parmağınızın ucuyla baş par­mağınızın ucuna dokunun ve öbür parmaklarınızı dümdüz açın. Bunu kendinizi daha iyi hissedene dek on-on beş daki­ka boyunca iki elinizle de yapın.

Diş Etleri

Olası Etmenler

Kendinizden ve kararlarınızdan kuşkuya düşmek. Tasa­rıları gerçekleştirmemek, ertelemek ya da çabucak bir kena­ra bırakmak. Aşırı ilgi istemek ya da bencillik. Değişmeye yanaşmamak. Sıkışıp kalmak, ürkmek ve sabırsız, güvensiz, kuşkucu olmak.


Yüzünüze, diş etlerinize masaj yapın. Parmak uçlarınızı ağzının üzerine yerleştirip diş ederinizi hissedin. Yaklaşık altmış saniye boyunca onları ovalayın. (Parmaklarınızla ma­saj yapmak zorsa parmak eklemlerinizi kullanabilirsiniz.

Sertçe ovun, ama kendinizi incitmeden. Otuz saniye dinle­nin. Sorun yoksa kırk beş saniye daha ovun. Sonra parmak uçlarınızı dudağınız altına, alt diş etlerinizin üzerine yerleş­tirin. Tedaviyi yineleyin.
Inna Segal

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder