Gökten Gelen Işıktan, Yeryüzündeki ve Yeraltındaki Işıklara Selam Olsun..

23 Temmuz 2014 Çarşamba

Bedenimiz Konuşuyor / Damarlarımızda dolaşan Yaşam kaynağımız KANIMIZ



KAN

Olası Etmenler

Gerilim, mutsuzluk, reddedilme, suç, utanç, kuşku ve direnç yaşamak. Bir aile üyesi, eş, yakın dost ya da iş arkada­şıyla iletişim sorunları. Yaratıcılığınızı bastırmak. Arzularınız­la düşlerinizi boşlamak. Kan hastalıklarına yol açabilecek ya da onları ilerletebilecek gerilimler ya da kalıtımsal korkular taşımak. Beceriksizlik duyguları taşımak ve öz saygı yoksun­luğu. Travma ya da kayıptan ötürü yaşamın anlamını yitirme­si. Çocuklarda çatışma ve destek görmeme durumları. Anne babanın tartışmaları ve kavgalarının sorumluluğunu almak.

Çare

Kanı temizlemek ve yenilemek için parlak kırmızıya odaklanın. Bu parlak kırmızı ışık demetinin, ayak parmakla­rınızdan başlayarak bacaklarınıza, gövdenize, kafanıza uza­nıp oradan yeniden aşağı yönelerek bütün bedeninizde do­laştığını hissedin. Kanın sıkıştığı ve Özgürce akamadığı yerle­ri bulun. O bölgelerde rengin yoğunluğunu arttırm. Sıcaklık ya da karıncalanma hissedebilirsiniz. Bırakın kırmızı ışık demeti bir vakum gibi bulduğu tüm yoğunlukları içine çe­kip çözsün. Kollarınızda, ellerinizde ya da ayaklarmızdaki enerji tıkanmış gibiyse kanınızın hareketlenmesine ve akma­sına yardım etmek için onları usulca sallayın.

Kan sorunlarından kurtulmak için bedeninizin o bölge­sini sertçe ovalayabilir ya da bir saç fırçasıyla teniniz pembe-leşip karıncalanana dek fırçalayabilirsiniz.

Şöyle niyet edin :bütün gerilim, mutsuzluk, direnç, reddedilme, korku, üzüntü ve gerilimleri, ayrıca bu rahatsızlıkta payı olan tüm bakış açılarını, dokula­rı, olumlu ya da olumsuz yüklemeleri kanımdan temizleme­ni istiyorum.

Şöyle niyet edin : '' Başkalarıyla açıkça, doğrudan iletişim kurma becerimi güçlenmesine.. neşe, kahkaha, mutluluk ve huzura kavuşmaya niyet ediyorum Kendimi ifade edebilmem için beni özgürleşmeye ve yaratıcıhğımın serpilme­sine izin veriyorum. Teşekkürler."

Kanınızın ısısını kırmızı ışıkla yükseltip mavi ışıkla dü­şürerek uyandırmaya odaklanın. Bunu sekiz, on kez yapın. Önce ısıtıp sonra serinleterek tüm bedeninizi dolaşın.


Inna Segal

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder