Gökten Gelen Işıktan, Yeryüzündeki ve Yeraltındaki Işıklara Selam Olsun..

21 Temmuz 2014 Pazartesi

Bedenimizi Dinlemeye Ne Dersiniz?




Bedeninizi Dinleme Alıştırması


1. Oturabileceğiniz ya da uzanabileceğiniz rahat bir yer bulun.

2. Derin soluklar eşliğinde otuzdan geri sayarak aklını­zı ve bedeninizi gevşetin.

3. Bedeninizde ağrıyan ya da tıkalı olduğunu düşündü­ğünüz bir alana odaklanın.

4. Ellerinizi koyduğunuz bu bölgeye birkaç dakika bo­yunca yeşil rengi soluyun.

5. Bedeninize "Bana söylemek istediğin bir şey var mı?" diye sorun. Bu mesaj düşünce, sözcük, imge, sezgi, duygu, anı vb biçimlerde gelebilir.

6. Mesajların yüzeye çıkmasına izin verirken birkaç derin soluk alın. Hiçbir mesajı yargılamayın.

7. Mesajları yazın.

8. "Bu bölgedeki ağrılardan, tıkanıklıklardan ve sıkışık­lıklardan kurtulmak için Kutsal İyileşme Bilinci'ne sesleni­yorum/' deyin. Bedeninizden yükselen yoğun enerjiyi hisse­dip izleyin.

9. Omurganızın alt bölümünü kıvırıp başınızı hafifçe geri atarak derin ve yavaş soluklar alın. Soluğunuzu verirken başınızı öne getirin ve sırtınızı düzleştirin. Bunu sakin ve ra­hat tavırlarla yapın.

10. Ağrınızı gidermek için daha önce sözünü ettiğimiz renklerle iyileşme alıştırmalarından çivit mavisiyle olanı uy­gulayın.

11. "Bu bölgeyi iyileşme enerjisiyle doldurması için Kutsal İyileşme Bilinci'me sesleniyorum. Bedenimin bağı­şıklık sisteminin eyleme geçmesini sağlıyor, bedenimi kusur­suz denge ve sağlık durumuna geri döndürüyorum/' deyin.

12. Bir dakika boyunca aralıksız soluk alıp vererek ener­jinin artmasına izin verin.

13. Sıcak, sarı bir ışığın bedeninize dolup onu onardığı-nı gözünüzün önüne getirin.

14. Hafiflemeye başlayınca bilincinizi usulca normale getirin, Kutsal İyileşme Bilinci'nizi eyleme geçirdiğinizi bile­rek gözlerinizi açın.

Belli başlı sağlık sorunlarına ya da tüm bedeninizin sağ­lığını geliştirmeye odaklanarak bu alıştırmayı her gün yapa­bilirsiniz.

Bu tedavileri uygularken gevşemek ve derin soluklar al­mak önemli. Böylece bedeninizin gerginlikleri ve tıkanıklık­lan hissedip çözmesini sağlarsınız. İyileşme sürecinde düş gücünüz en önemli aracınız ve aklınız sadık hizmetkârınız olabilir, ikisini de doğru kullanırsanız sonuçlar başka söze gerek bırakmayacaktır. Şunu aklınızdan çıkarmayın: Sağlık sizin Kutsal Hakkınız ve onu yaşamınıza kabullenirseniz her zaman ulaşabileceğiniz bir yerde. En büyük sorununuzun korku ve direnç;


Inna Segal



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder