Gökten Gelen Işıktan, Yeryüzündeki ve Yeraltındaki Işıklara Selam Olsun..

23 Temmuz 2014 Çarşamba

Sağlıksız Duygular / Başarısızlık





Başarısızlık

Pek çok kişi kendilerini ve çabalarını başarısız diye nite­ler, amaçlan için uğraşmayı bırakmak için bu etiketi gerekçe olarak kullanır. Ya da düşlerinin çok zor ya da erişilmez ol­duğuna inanarak başarısızlık korkusunu gerekçe gösterebilir. Başarısızlığa uğradığını hissedenler düş kırıklığı yaşar, bu da depresyon ve çaresizliğe yol açar.

Başarısızlığın olumlu etkisi isteklerimizi elde etmek için yeni bir yöntem keşfetme olanağıdır. Bizi yaratıcı olmaya ve başarısızlıkları büyük başarılara giden sıçrama tahtası olarak görmeye yönlendirir. Güç durumlardan öğrendiklerimizi düşünebilir ve kendimize daha çok güvenip inanarak yolu­muzda ilerleyebiliriz.

Fiziksel düzeyde başarısızlık hipermetropluk, safra taşı, sinir krizi, skolyoz, uçuk, inme, prostat kanseri, bel ağrısı, tansiyon, kompülsif yemek yeme, titreme nöbetleri, kist, fîbroid tümörler, donmuş omuz, kansızlık, Hodgkin hastalı­ğı, hazımsızlık, böbrek taşı, obezlik, Parkinson hastalığı ve başka rahatsızlıklara yol açar.


Başarısızlık Duygularım Çözme Tedavisi

• Ellerinizi bedeninizde başarısızlık ve düş kırıklığını en yoğun hissettiğiniz yere koyun. Birkaç dakika boyunca bu bölgeye soluyarak duyguların direnç göstermeden yüzeye çıkmasını sağlayın.

• Ellerinizi gevşetin.

• Şöyle niyet edin : "Kutsal İyileşme Bilinci, kızıl-turuncu ışığı kullanarak beni amaçlarımda başarısızlı­ğa uğrama konusundaki tüm korku ve kaygılarım­dan temizleyip  kurtar. Geçmiş düş kırıklıkları ve aksak­lıklarla ilgili bütün hüsran ve usanmışlığı çözüp uzaklaştır. Harikulade şeyler başarma, yaşamıma ve başkalarının yaşamlarına katkıda bulunma yetenek­lerime ve kendime karşı yenilenmiş bir inançla iler­lememi sağla. Başarısızlıklarımın başarılara dönüşe­bileceğini anlamama yardım et. Şimdiye dek yaşa­mımda başardıklarımın değerini bilmeyi anımsat ve bana yeni kapılar aç. Teşekkürler."

• Başarı ve doyum duygularını geri getirmek için Başarı tedavisini uygulayın.








Başarı Tedavisi ;

• Şöyle deyin: "Kutsal İyileşme Bilinci; beni başarı ve doyumun altın rengi ışıklarıyla yıka. Yaşamımdaki tüm başarıları tanımamı ve kutlamamı, onlara kat­kıda bulunan herkesi onurlandırmamı sağla. Ufku­mu genişletmeme, yeteneklerimi bilememe ve yak­laşan devasa olanaklara hazırlanmama yardım et. Bolluk, başarı ve huzur mıknatısı olmak, talihimi başkalarıyla paylaşmak istiyorum. Teşekkürler."

• Herkesin başarı tanımı başkadır. Kimileri açısından çok zengin, işinde iyi, çocuk sahibi, sağlıklı ve iyi ilişkilere sahip olmaktır. Başarının anlamı sizin için her neyse ne, şimdiye dek ki başarılarınızın değerini bilin. Biraz başarının üzerine daha çok başarı yığ­mak çok daha kolaydır. Ayrıca, küçük bile olsa başa­rınızı görmezden gelmeyin, yolunuzda özgüvenle ilerleyin.

Inna Segal

Sağlıksız Duygular / ELEŞTİRİ







ELEŞTİRİ


Ne zaman kendinizi eleştirseniz, beğenmeseniz ya da başkalarının size yönelik eleştirilerini kabullenseniz bedeni­niz yaşam gücünü yitirmeye ve zayıflamaya başlar. Kemikle­riniz ve kaslarınız eleştiri ağırlığını destekleyemez, kötüleşir.

Eleştiri korkusu, tıpkı başarısızlık korkusu gibi, sizi yü­reğinizin sesini dinlemekten alıkoyar; bu da yaşamı sıkıcılaş-tırır. Uzun süreler boyunca eleştirilmek ve saldırıya uğramak öz saygı yoksunluğuna, kendine değer vermemeye ve çö­küntüye yol açar.

Hem eleştirenler hem de başkalarının eleştirilerini ka­bullenenler onları güçlerinden eden enerji bıçakları saplar kendilerine. "Sırtından bıçaklama" anlatımı birini eleştirme­yi de kapsar. Uzun süreli eleştiri sinir sistemi rahatsızlığı, kalp krizi, hemoroit, karaciğer sorunları ya da hepatite yol açabilir.

Eleştiriyi Çözme Tedavisi

• Ellerinizi bedeninizde en yoğun s aldırıldı ğınız ve eleştirildiğinizi hissettiğiniz yere koyun. Birkaç da­kika boyunca bu bölgeye soluyarak duyguların di­renç göstermeden yüzeye çıkmasını sağlayın.

• Ellerinizi gevşetin.

• Şöyle Niyet edin : "Tanrım arınmanın kı-zıl-turuncu alevini kullanarak tüm saldırı, eleştiri, zayıflık, rahatsızlık ve öfke düşüncelerini, duygula­rını ve deneyimlerini hem bedenimden hem de bi­lincimden uzaklaştır. Sırtımdaki tüm enerjisel saldı­rıları ve bıçakları ortadan kaldır. Suçlama, utanç, sı­nırlandırma ve olumsuz şartlanmaları çözmeme yardım et. Başka insanlardan etkilendim. Cesaret, şefkat ve kendime inanma duygularını uyandır. Te­şekkürler."

• Bedeninizin, aklınızın, duygularınızın ve enerji ala­nınızın içinden geçen kızıl-turuncu alevlerin eleşti­ri, saldırı, olumsuz şartlanma, zayıflık ve sınırlan­manın tüm olumsuz düşünceleri, sözcükleri, duy­guları, anıları ve imgelerini çözmeye başladığını gözlemleyin.

INNA SEGAL


Bedenimiz Konuşuyor / Damarlarımızda dolaşan Yaşam kaynağımız KANIMIZ



KAN

Olası Etmenler

Gerilim, mutsuzluk, reddedilme, suç, utanç, kuşku ve direnç yaşamak. Bir aile üyesi, eş, yakın dost ya da iş arkada­şıyla iletişim sorunları. Yaratıcılığınızı bastırmak. Arzularınız­la düşlerinizi boşlamak. Kan hastalıklarına yol açabilecek ya da onları ilerletebilecek gerilimler ya da kalıtımsal korkular taşımak. Beceriksizlik duyguları taşımak ve öz saygı yoksun­luğu. Travma ya da kayıptan ötürü yaşamın anlamını yitirme­si. Çocuklarda çatışma ve destek görmeme durumları. Anne babanın tartışmaları ve kavgalarının sorumluluğunu almak.

Çare

Kanı temizlemek ve yenilemek için parlak kırmızıya odaklanın. Bu parlak kırmızı ışık demetinin, ayak parmakla­rınızdan başlayarak bacaklarınıza, gövdenize, kafanıza uza­nıp oradan yeniden aşağı yönelerek bütün bedeninizde do­laştığını hissedin. Kanın sıkıştığı ve Özgürce akamadığı yerle­ri bulun. O bölgelerde rengin yoğunluğunu arttırm. Sıcaklık ya da karıncalanma hissedebilirsiniz. Bırakın kırmızı ışık demeti bir vakum gibi bulduğu tüm yoğunlukları içine çe­kip çözsün. Kollarınızda, ellerinizde ya da ayaklarmızdaki enerji tıkanmış gibiyse kanınızın hareketlenmesine ve akma­sına yardım etmek için onları usulca sallayın.

Kan sorunlarından kurtulmak için bedeninizin o bölge­sini sertçe ovalayabilir ya da bir saç fırçasıyla teniniz pembe-leşip karıncalanana dek fırçalayabilirsiniz.

Şöyle niyet edin :bütün gerilim, mutsuzluk, direnç, reddedilme, korku, üzüntü ve gerilimleri, ayrıca bu rahatsızlıkta payı olan tüm bakış açılarını, dokula­rı, olumlu ya da olumsuz yüklemeleri kanımdan temizleme­ni istiyorum.

Şöyle niyet edin : '' Başkalarıyla açıkça, doğrudan iletişim kurma becerimi güçlenmesine.. neşe, kahkaha, mutluluk ve huzura kavuşmaya niyet ediyorum Kendimi ifade edebilmem için beni özgürleşmeye ve yaratıcıhğımın serpilme­sine izin veriyorum. Teşekkürler."

Kanınızın ısısını kırmızı ışıkla yükseltip mavi ışıkla dü­şürerek uyandırmaya odaklanın. Bunu sekiz, on kez yapın. Önce ısıtıp sonra serinleterek tüm bedeninizi dolaşın.


Inna Segal

21 Temmuz 2014 Pazartesi

Bedenimizi Dinlemeye Ne Dersiniz?




Bedeninizi Dinleme Alıştırması


1. Oturabileceğiniz ya da uzanabileceğiniz rahat bir yer bulun.

2. Derin soluklar eşliğinde otuzdan geri sayarak aklını­zı ve bedeninizi gevşetin.

3. Bedeninizde ağrıyan ya da tıkalı olduğunu düşündü­ğünüz bir alana odaklanın.

4. Ellerinizi koyduğunuz bu bölgeye birkaç dakika bo­yunca yeşil rengi soluyun.

5. Bedeninize "Bana söylemek istediğin bir şey var mı?" diye sorun. Bu mesaj düşünce, sözcük, imge, sezgi, duygu, anı vb biçimlerde gelebilir.

6. Mesajların yüzeye çıkmasına izin verirken birkaç derin soluk alın. Hiçbir mesajı yargılamayın.

7. Mesajları yazın.

8. "Bu bölgedeki ağrılardan, tıkanıklıklardan ve sıkışık­lıklardan kurtulmak için Kutsal İyileşme Bilinci'ne sesleni­yorum/' deyin. Bedeninizden yükselen yoğun enerjiyi hisse­dip izleyin.

9. Omurganızın alt bölümünü kıvırıp başınızı hafifçe geri atarak derin ve yavaş soluklar alın. Soluğunuzu verirken başınızı öne getirin ve sırtınızı düzleştirin. Bunu sakin ve ra­hat tavırlarla yapın.

10. Ağrınızı gidermek için daha önce sözünü ettiğimiz renklerle iyileşme alıştırmalarından çivit mavisiyle olanı uy­gulayın.

11. "Bu bölgeyi iyileşme enerjisiyle doldurması için Kutsal İyileşme Bilinci'me sesleniyorum. Bedenimin bağı­şıklık sisteminin eyleme geçmesini sağlıyor, bedenimi kusur­suz denge ve sağlık durumuna geri döndürüyorum/' deyin.

12. Bir dakika boyunca aralıksız soluk alıp vererek ener­jinin artmasına izin verin.

13. Sıcak, sarı bir ışığın bedeninize dolup onu onardığı-nı gözünüzün önüne getirin.

14. Hafiflemeye başlayınca bilincinizi usulca normale getirin, Kutsal İyileşme Bilinci'nizi eyleme geçirdiğinizi bile­rek gözlerinizi açın.

Belli başlı sağlık sorunlarına ya da tüm bedeninizin sağ­lığını geliştirmeye odaklanarak bu alıştırmayı her gün yapa­bilirsiniz.

Bu tedavileri uygularken gevşemek ve derin soluklar al­mak önemli. Böylece bedeninizin gerginlikleri ve tıkanıklık­lan hissedip çözmesini sağlarsınız. İyileşme sürecinde düş gücünüz en önemli aracınız ve aklınız sadık hizmetkârınız olabilir, ikisini de doğru kullanırsanız sonuçlar başka söze gerek bırakmayacaktır. Şunu aklınızdan çıkarmayın: Sağlık sizin Kutsal Hakkınız ve onu yaşamınıza kabullenirseniz her zaman ulaşabileceğiniz bir yerde. En büyük sorununuzun korku ve direnç;


Inna Segal



15 Temmuz 2014 Salı

Kadimlerden Kalanlar / Hathor Tapınağındaki Elektron Tüpleri



DENDERA'DAKİ ELEKTRON TÜPLERİ
Mısır'da Dendera'da bulunan geç ptolemik dönemden kalma Hathor tapınağı'nın farklı yerlerinde Eski Mısır uzmanlarının bir türlü geleneksel dinsel-mit terimiyle açıklayamadıkları garip duvar resimleri vardır ama elektrik mühendisleri için bu resimleri hemen tanımlamak çok kolaydır .

17 no'lu geçitteki üst panelde , Mısırlı rahiplerin ellerinde boyu eninden fazla olan tüpler görülmektedir , rahipler ne olduğu anlaşılamayan bir uğraş içindedirler ve her tüpün içinde , tüp uzunluğunda bir yılan bulunmaktadır .

İsvaçli mühendis Henry Kjellson , " Forvunen Teknik/Kayıp Teknoloji " adlı kitabında hiyerogliflerin bu yılanları parlayan ve ışık saçan olarak tanımladıklarını yazarken , tanımın bir tür elektrik akınını kasdettiğine inanmaktadır .

Yine aynı sahnede , sağda üst köşede bir Mısır Tanrısı olan Atum-Ra oturmaktadır ve ellerinde enerji kaynağına benzer bir kutu tutmaktadır . Kutunun saç örgüsüne benzer bir uzantıya veya kabloya bağlı olmasını elektromanyetik mühendisi Alfred D. Bielek , bir mühendislik çiziminin kopya edilmesi olarak yorumlanmakta ve bugünün elektrik kablolarının yönlendirilmesi bu şekilde gösterildiğini söylemektedir . Kablo kutudan çıkıp , resmin tabanına kadar uzanmakta ve uçları tüp cismin dibinde kaybolmaktadır .

Resimlerdeki cisimlerin herbiri bir sütun üzerinde durmaktadır ve Biielek'e göre bu sütunlar birer yüksek voltaj kaynağıdır . Tüp cisimler TV resim tüplerine de benziyorlar , elektronik teknisyeni N. Zecharius , cisimleri Crookes veya elektron tüplerine benzetmiştir ama bunlar modern TV tüplerinin çok ötesindedirler .

Ne yazıkki , daha üst geçit'te bulunan resimler harap olmuştur ama içerde Kutsal Bölmede bulunan bir papirüs çok iyi durumda bulunmuştur ama buna bakıldığında garip tüplerin gizemi daha da artmaktadır . Yazmada sadece çalışır durumda olan tüpler değil , amaçlarıda görülmektedir . Birçok örnekte , kadınların ve adamların tüplerin yanına oturmuş oldukları ve uzatmış oldukları ellerini veya avuçlarını doldurdukları resmedilmiştir yani bir şey almamaktadırlar .

Nedir o bir şey ve o insanlar ne tür bir enerjiden yararlanmaktadırlar? Dendera resimleri eşsizdir ve kesin olarak geçerli bilimsel mantıkla açıklanamaktadır . Ve eğer bu bir teknoloji ise , bizim teknolojimizin çok ötesindedir.
FENOMEN 20.SAYI - s.71


(1)bir insan (2)kabarcık biçimli bir cisim tutuyor. Bunun içinde (3) bir yılan göze çarpmakta. Kabarcık biçimli cisimle yılanın alt ucu (4) bir yuvayla son buluyor. Bunun içinden çıkan (5)bir kablo, üstünde havaların tanrısının (6) üstünde durduğu küçük bir sandığa (9) jenarator ? kadar gidiyor. Lamba ise izalator e benzeyen bir cismin üzerinde(7) duruyor Elinde bıçaklar tutan maymun (8)bilmeyen bir kimsenin karşılaşabileceği bir tehlikeyi (yüksek voltaj) temsil ediyor yada belirtiyor.

Kuran da bu konuya ilişkin Nur Suresi 35. Ayette olay şu şekilde anlatılmaktadır

“Allah göklerin ve yerin nurudur. Onun nurunun misali, bir lamba yuvası gibidir ki onda bir kandil vardır. Kandil de cam fanus içindedir. Cam fanus ise inci gibi parlayan bir yıldıza benzer ki ne doğuya ne batıya ait olmayan mübarek bir ağacın yakıtından tutuşturulur. Onun yakıtı kendisine ateş dokunmasa bile ışık verecek kabiliyettedir .
Burada “cam bir fanus İçinde kandil…” ve “Ateş dokunmasa da ışık verecek…” kelimelerine dikkat edecek olursak yani öyle bir şey olacak ki, ateşsiz yanacak ve bir yıldız gibi ışık verecek.
 http://www.mucurum.com/archives.php/antik-gizemler-3-/14416

Paylaşım
Gök Türk /Amon Ra 

Kadimlerden Kalanlar / YILDIZ HESAP MAKİNESİ

Kadim Nesneler - 1 (Yıldız Hesap Makinesi MÖ.50)



ANTİKYTHERA'da BULUNAN YILDIZ HESAP MAKİNESİ
1900 Yılında Paskalya'dan birkaç gün önce , Yunanlı bir grup sünger avcısı , Antikyhera adlı küçük bir adanın yakınında su altına dalış yaparken , antik bir geminin kalıntılarına rastladılar .

Kalıntıların arasında m.ö. 50 yılından kalma bronz ve mermer heykeller vardı , dalgıçlar bunları çıkarmaya çalışırken şekilsiz garip bir cisme rastladılar , bu cisim sonradan incelenmek üzere Atina Müzesine yollandı . Sonrası malum , cisim temizlendi ve çürümüş bronz ve tahta kalıntılarının arasında modern bir saatin dişli çarklarına benzeyen dişliler bulundu .

1958'de Dr. Derek J. de Solla Price , uzun bir çelışma sonucunda cismin bir taslağını yaptı , bu bir makinaydı . Dişlilerin çalışması sonucunda Ay'ın ve Güneş'in hareketleri hesaplanabiliyordu .

Bir saat değildi ama bir tür hesap makinesiydi ama en önemlisi yıldızların geçmişteki ve gelecekteki konumlarını gösteriyordu . Büyük olasılıkla Antikyhera aygıtı , Eski Yuna'ın çok öncesinde yapılmıştı ; gizem hala çözülmüş değil ; aygıt müzede duruyor ve bir benzerine hala rastlanmadı . Göksel Hesap Makinesini yapanların kimliğini şu ana kadar öğrenmiş değiliz. Kimdi onlar?
FENOMEN - 20. Sayı - s.73 
 Paylaşım : 

Gök Türk / Amon Ra

Organlarımız Konuşuyor / GÖZLER






 Gözler
Olası Etmenler

Çevrenizde gördüklerinizi beğenmemek. İnsanlardan, olaylardan kuşku duymak. Engeller, sınırlar görmek. Farklı olmayı istemek. Yaşlanmaya kafayı takmak. Yaşama olumsuz bir bakış açısıyla bakmak. Sıkışmış hissetmek. Her şeyi tek bir yön ya da bakış açısından görmek. Gelecekten çekinmek. Başkalarının sahip olduklarını istemek.

Sağ Göz

Verimlilik ve varsıllığın akışını engellemek. İlişkileriniz­de sorunlar yaşamak. Durumları nasıl değiştirebileceğinizi görememek. Takılıp kaldığınız geçmiş acıları geleceğe yan­sıtmak. Sorunlar için nedenler aramak, gerekçeler uydur­mak. Kendinizden ve başkalarından rahatsız olmak.


Sol Göz

Yaşammızdaki iyi şeyleri görmekte güçlük. Varlığınızın yalnızca sorunlu ya da olumsuz bölümlerini görmek. Neşe, yaratıcılık, eğlence yoksunluğu çekmek. Yaşamın karmaşık, güç, sorunlu, çekişmeli olduğuna inanmak ve bu görüşe ka­nıt aramak. Acı, yoksunluk ve sınırlara odaklanmak. Korku, gerginlik ve kaygılara sarılmak ve yaşamın size olanaklar su­nacağına güvenmemek.


Çare Görmek istemediğiniz şeyler mi var? Örneğin bir yakı­nınızın acı ya da mutsuzluk çektiğini mi görüyorsunuz? On­ları mutlu etmek için çırpınıp duruyor; ardından durum de­ğişmediğinden kendinizi umutsuz ve yenilgiye mi uğramış hissediyorsunuz? Görme duyunuzu geliştirmek istiyorsanız görmek istemediklerinize değil, sizi mutlu eden, yaşamınıza güzellik katan şeylere odaklanmalısmız. Doğada yürüyüşle­re çıkabilir, deniz kıyısına gidebilir...
size esin vereninsanlarla zaman geçirebilir ya da hem kağıt üzerinde hem de aklınız­da güzel resimler çizerek yaratıcı olabilirsiniz.

Aydınlıkta dışarı çıkın. Gözlerinizi yumun. Avuçlarınızı gözlerinizin üzerine yerleştirin. Bırakın güneşin iyileştirici enerjisi gözlerinizi yenilesin. Günde iki, üç kez beş dakika boyunca bunu uygulayın.

Ellerinizi gevşetin. Gözlerinizi açıp gökyüzünün güze­lim mavi ışık demetlerine bakın. Gökyüzü griyse mavi ışık pırıltılarının olduğu yerler arayın. Gözlerinizi yeniden yu­mun; mavi ışık demetlerinin göz kapaklarınızdan geçip tüm yoğunluk, yıpranma, tıkanma ve sertliği temizlediğini kafa­nızda canlandırın. Gözlerinizi gevşetin ve açmadan önce daha da yumuşatın.

Açın gözlerinizi. Nemlendirmek için otuz saniye bo­yunca sık sık göz kırpın. Görme duyunuzu geliştirmek için gözlerinizin esnekliğini geliştirmelisiniz. Bakışlarınızı sola, sağa, yukarı ve aşağı dolaştırın. Sekiz, on kez uygulayın bunu. Bakışlarınızı sağa, sola, aşağı ve yukarı götürerek alış­tırmayı yineleyin. Bunu da sekiz, on kez yapın. Katarakt sı­kıntınız varsa çivit mavisi geçirgen gözlük takın ki gözleriniz ışığı özümseyip iyileşebilsin.



Inna Segal