Gökten Gelen Işıktan, Yeryüzündeki ve Yeraltındaki Işıklara Selam Olsun..

5 Ağustos 2014 Salı

Renklerin Dili / Yeşil



 Yeşil

Bu renk korkunun üstesinden gelmeye yardımcıdır; be­deni yatıştırır, öfke ve bunaltıyı çözer. Geçmiş sorunlarla uğ­raşıyorsanız yeşili kullanarak herhangi bir duruma uyum getirebilirsiniz. Aynı zamanda bilgece kararlar almanıza da yardımcıdır.

Yeşil ilişkilerdeki saldırganlığın giderilmesine ve kırık kalplerin onarılmasına yardım eder. Olumsuz dokular ve inançların çözülmesini, kendinizi dengelemenizi ve gergin durumlardaki sarsıntının giderilmesini sağlar. Sakinleşmek, meditasyon yapmak ve iyileşmek istiyorsanız yeşille enerji­nizi tazeleyebilirsiniz.

Umut verir, öz saygıyı arttırır, para ve bolluğu üzerine çeker. Verimlilik, doğruluk, gençlik, masumluk ve iyileşme­nin rengidir; ayrıca afrodizyak etkisi yapar ve cinsel enerjiyi tetikler.

Yeşille kanınızı arındırın ve sağlığınızı geri kazanın; bu rengin bakteri giderici nitelikleri vardır. Sinir sistemini, kal­bi, timusu, akciğerleri, karaciğeri canlandırabilir; kırık ke­miklerin gelişimini hızlandırıp kas oluşumuna ve doku ona­rımına katkıda bulunabilir. Ayrıca yeşil klostrofobi, agorafo­bi, sinirlilik, baş ağrısı, yüksek tansiyon, tikler, kekeleme, anjina, sırt sorunları, astım, kulunç, bitkinlik, uykusuzluk, saman nezlesi, kalp sorunları, larenjit, ülserler ve cinsel has­talıkların tedavisinde kullanılabilir.

Öte yandan yeşil, kıskançlık, imrenme ve boş inançlarla ilişkilendirilmiştir.
Inna Segal

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder