Gökten Gelen Işıktan, Yeryüzündeki ve Yeraltındaki Işıklara Selam Olsun..

2 Ağustos 2014 Cumartesi

Bedenimiz Konuşuyor / Ayak Topuklarımız bize ne söylüyor ?




Topuklar


Olası Etmenler

Kafa karışıklığı, iç çatışma, kuşku. Benliğinizin özünü sorgulamak. Kararlarınızdan kuşkuya kapılmak. Birdenbire durup yaşamınızı değerlendirme gereği duymak. Yaşamın akışı ve dengesinin dışında kalmak. Gücünüzü, dayanağınızı yitirdiğinizi hissetmek. Gerçekten olup bitenleri söylemek yerine başkalarının yanında parmaklarınızın ucuna basarak yürümek.


Çare

Birkaç dakika boyunca topuklarınızı ovalayın. Ayakları­nızı yere basın, konumunuzu alın ve özgüveninizi yenileyin. Bir şeye gerçekten inanıyorsanız o yönde güçlü, kendine gü­venen adımlar atın.

Şöyle deyin: "Kutsal İyileşme Bilinci; kafa karışıklığı, za­yıflık, kararsızlık, korku ve kendime yönelik kuşkuları, ayrı­ca bu rahatsızlıkta payı olan tüm bakış açısı, doku ve olumlu ya da olumsuz yüklemeleri topuklarımdan uzaklaştırmanı istiyorum."

Ayakkabılarınızla çoraplarınızı çıkarın. Ayağa kalkın, to­puklarınıza sıkışan her şeyi çözmeye odaklanın. Tüm sıkışık­lık, acı ve olumsuzlukların topuklarınızdan yere akıp orada dönüştürüldüğünü kafanızda canlandırın.

Şöyle deyin: "Kutsal İyileşme Bilinci; bana kendime inanma duygusu, açıklık, denge ve güç ver. Cesaret, yaratıcı­lık ve özgüvenle ilerlememi sağla. Yaşamıma uyum ve akış getir. Teşekkürler."

Ellerinizi ovuşturup önünüzde hafifçe açık tutun. Avuç­larınızda kahverengi, yeşil gibi toprak tonlarında enerji ışın­lan durduğunu getirin gözünüzün önüne. Ellerinizi topukla-nnıza koyun. Topuklarınız ilerleyişin durulaştırıcı, sağlam-laştırıcı titreşimlerini alsın. Birkaç dakika boyunca ellerinizi topuklarınızda tutun.

Şöyle deyin: "Kutsal İyileşme Bilinci; lütfen topuklanmı iyileştirip yenileyerek en sağlıklı, dengeli ve esnek duruma getir."

Inna Segal

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder