Gökten Gelen Işıktan, Yeryüzündeki ve Yeraltındaki Işıklara Selam Olsun..

9 Ağustos 2014 Cumartesi

Renklerin Dili / Renklerle nasıl Çalışılır




Renklerle Nasıl Çalışılır

Renklerle iyileşme harika: Herhangi bir yerde, zamanda yapabilirsiniz ve çoğunlukla anında işe yarıyor. Renk, elleri­nizde hissedebileceğiniz bir titreşim aynı zamanda ve deği­şik renklerin bedende değişik etkileri var.

Şunu deneyin: Ellerinizi ovuşturun, tüm parmakların birbirine değdiğinden emin olun. Ardından ellerinizi hafifçe ayrık biçimde önünüzde tutun. Bir karıncalanma duygusu hissetmeye başlamanız gerekir. Şimdi büyük bir kırmızı enerji topu tuttuğunuzu gözünüzün önüne getirin. Ellinizde bir sıcaklık hissedebilirsiniz. Canlandırmakta güçlük çeki­yorsanız yalnızca kırmızı düşünün. Kırmızı sınırsız enerji, zindelik ve güç içerir. Bedeninizde yorgun ve zayıf olduğunu düşündüğünüz yerleri belirleyin ve ellerinizi oraya yerleşti­rerek kırmızıyı "soluyun." Onu sanki içmek istiyormuş gibi soluyun. Yavaş, derin soluklar alırken bu kırmızının bedeni­nizde genişlemesine izin verin. Kendinizi tazelenmiş hisset­melisiniz. Ayrıca ellerinizi bedeninizde dolaştırıp kırmızının her yere ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Not: Başınız ağrıyorsa ya da ilgili bölge iltihaplıysa kırmızıya odaklanmayın.

Şimdi aynı alıştırmayı maviyle deneyin. Mavi ellerinize değişik gelmeli. Muhtemelen daha hafif, serin ve yaygın ola­caktır. Bedeninizin hangi bölümüne mavi gerektiğini sorun ve ellerinizi o bölgenin üzerinde tutarken mavi soluyun. Düşüncelerinizi yatıştırmak, huzura kavuşmak ve sinir siste­minizle çalışmak için çok iyidir mavi. Benzer biçimde, çivit mavisi de ağrıdan kurtulmak için en iyi renklerden biridir. Ellerinizi ağrılı yerinize götürün ve çivit mavisini soluyun. Rengin bedeninize yayılmasına ve ağrıları, gerginliği çözme­sine izin verin.


Belli bir renkle ilgili yazılanları okurken ellerinizi ovuş­turup kafanızda canlandırdığınız rengi bedeninizin bir bölü­müne yönlendirin.
Inna Segal

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder