Gökten Gelen Işıktan, Yeryüzündeki ve Yeraltındaki Işıklara Selam Olsun..

13 Ağustos 2014 Çarşamba

Renklerin Dili / Pembe..



 PEMBE


Pembe koşulsuz sevginin enerjisidir. Duygusal sorunları çözme, kendini kabullenme ve dinginlik getirme gibi eşsiz özellikleriyle kalbi açarak iyileştirir. Uykusuzluk ve kâbus sorunlarının çözümünde de yardımcıdır.

Pembe şefkatin, sıcaklığın, dostluğun, kibarlığın, minne­tin, cömertliğin ve gıdanın rengidir. Kaygı, gerginlik ve olumsuzluğu giderip yerine sevgi koyar. Yatıştıran, onaran ve iyileştiren pembe sabrı ve anlayışı geliştirir.

Ebeveynler, çocuklar ve sevgililerle sorunlu ilişkileri dü­zeltmek için pembeyi kullanın. Öz saygı yoksunluğu, yalnız­lık ve üzüntü çekenlere de yardımcıdır. Eski dokuların gide­rilmesini sağlayan pembe orta yaş krizinin hafifletilmesinde de etkilidir. Kaslarınızın gevşemesinde, ayrıca rahatsızlık, öfke ve korkunun çözülmesinde bire birdir.

Pembe, sezgilerinizi eyleme geçirir ve hem kadınsı ener­jiniz hem de manevi güzelliğinizle bağlantı kurmanızı sağlar. İnsanları ve ilişkileri çeken bir mıknatıs işlevi görür.

Bu renk aynı zamanda anjina, kalp krizi gibi sorunların ve sevgisizlik, duygusal dengesizlik, sindirim sorunları, kay­gı, travma, sarsıntı, gerginlik ve orta yaş krizinin iyileştiril­mesinde de yardımcıdır. Romatizma, bilek sorunları; el, diz, ayak bileği ve ayak rahatsızlıkları; kilo sorunları, paranoya, suistimal, depresyon ve bitkinliği de iyileştirir. Duygusal ye­mek yeme, kalp kırıklığı, keder ve yitirmeye de yardımcıdır. Pembenin gücüyle her şey çözülür.

Çok fazla pembe duygusallık, budalalık, birini denetle­me arzusu ve aşırı duygusallık eğilimine yol açabilir.
Inna Segal



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder