Gökten Gelen Işıktan, Yeryüzündeki ve Yeraltındaki Işıklara Selam Olsun..

22 Mayıs 2014 Perşembe

Kozmik Enerji Nasıl Şifalandırır?




Kozmik Enerji Şifası nasıl olur , Modern Tıp’a desteği ve Uyumu

Şifa kozmik frekanslar aracılığı ile yapılır. Bu frekanslar göze çarpmayan enerjilerin, “ruhumuzun maddesinin” dünyasına aittirler. Bu nedenle altbilincimiz tarafından kolayca tanınırlar ve vücudumuzun her bölgesi ile kolayca etkileşirler, böylece hastalığı iyileştirirler.

Bununla birlikte zihnimizin ne olup bittiğini anlaması zordur – bazen imkansızdır. Bir insanın birincil isteğinin temelde şifa sağlanması gerçeğine dayanarak Kozmik Enerji Frekanslarına verilen cevap da şifa ile ilişkilidir. Bu nedenle “şifa” kelimesi Kozmik Enerjinin ilk kelimesi haline gelmiştir.

Hastalığın tedavisinin teknik mekanizması oldukça basittir. Vücudun her organının ya da dokusunun, frekansların gözle görülmeyen seviyelerinde (kendi ölçeklerinde) kendi diyapozonları (ahenkleri) bulunur. Bir hastalık ortaya çıktığında doğal denge (frekansların doğal ölçekleri) değişir. Şifacı mevcut olan çeşitli frekanslardan hasta organın dalga özelliğine en yakın olan frekansı seçer ve o organa şifa verir. Aynı zamanda organizmanın bütünü için genel bir terapötik etki sağlanmış olur.

Bundan başka, organizmanın temel enerji merkezlerine - çakralara - büyük bir önem verilmektedir. Hasta organ enerji merkezi-çakra ile iletişim kurmayı keser. Bu nedenle şifacının amacı çakranın fonksiyonunu dengelemek ve - bu yoldan - organı şifalandırmaktır.

Modern tıppın çözemediği durumlarda, Kozmik Enerji modern tıbbın geldiği noktadan da destek alarak ve onu reddetmeden, beden, ruh ve zihin üzerinde iyileştirmeler yapar. Bu nedenle bu yaklaşım Rusya da  Tamamlayıcı Enerji Tıppı yöntemi olarak isimlendirilmiştir.

Modern Tıp hastalıkların fizik bedene inmiş şekliyle ilgilenir , bizleri hastalıkların belirtileri ve ilerleme süreçleriyle ilgili değerli bilgilerle donatır. Ancak modern tıp, çeşitli ilaçlarla veya ameliyatlar ile hastalıkların bedendeki belirtilerini ortadan kaldırmaya çalışır. Bu süreç her ne kadar hastanın acılarını hafifletip bu sayede yaşam kalitesini yükseltse de, hastalığın ana nedenini tedavi etmez.

Bütünsel yaklaşımı benimsemiş olan Kozmik enerji tıppı ise hastalıkların bedende değil, zihinde başlayıp bedeni hastalandırdığına inanır. Dolayısıyla sadece bedendeki semptomların iyileştirilmesi yeterli olmayacağı için zihinsel ve ruhsal bir enerji terapisiyle hastayı tamamen iyileştirmeyi hedefler.İçerden dışardan ve genetic düzeyden bu yaşama aktarılmış uyumsuz enerjiler temizlendiğinde ruh ve beden hızla kendi kendini tedavi eder. Hastalık aslında iyileşmeye giden yoldur yaşam ile uyumsuzluktur.Uyum sağlandığında bütünsel şifa gerçekleşir.


UYARI:  İşbu BLOG içerisinde yer alan  bilgi ve uygulama teknikleri  tedavi amacı taşımamaktadır. Söz konusu bilgiler bu tekniği öğrenmek için eğitime katılan katılımcıyı  bilgilendirmek amaçlı olup sağlık hizmeti niteliğinde değildir. Verilen bilgiler hiçbir şekilde tanı ve tedavi amaçlı kullanılmamalıdır. Tanı ve tedavi mutlaka bir doktor tarafından yapılması gereken son derece ciddi bir işlemdir.

Her türlü hastalık ve sair tedavi gerektiren sorunlar için  doktora danışılmalıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder