Gökten Gelen Işıktan, Yeryüzündeki ve Yeraltındaki Işıklara Selam Olsun..

24 Mayıs 2014 Cumartesi

Jeopatik Stres


JEOPATİK STRES
Toprağın kendinden kaynaklanan enerjilerin de karsinojenik etkisi olabiliyor. Muhtemelen jeolojik kırılmalarla ve yeraltındaki su damarlarıyla ilgili olarak yeryüzünden çıkan manyetik radyasyonlar, eğer evlerin altında yer alıyorsa, o evde oturanların sağlıklarında ciddi tehlikeler oluşturabiliyor.
Topraktan kaynaklanan jeopatik veya patojenik etkiler kavramı, ilk kez, 1929 yılında Almanya'da, Baron Gustav Freiherr von Pohl, Vilsbiburg Mahallesi'ni incelediğinde ortaya çıktı. Mahallede 565 ev, 3 bin 300 kişi ve olağanüstü yüksek
bir kanser oranı vardı.
Baron von Pohl, Vilsbiburg'un altındaki tüm ana yeraltı su damarlarının yerlerini saptadı. Bunlar 44-50 metre derinlikte ve üç-dört metre genişliğindeydi. Von Pohl, bunların istikametlerini mahallenin sokak planına döktü. Son dönemde kanserden ölmüş 54 kişinin evleriyle bu haritayı karşılaştırınca çok şaşırtıcı bir sonuca ulaştı. 1932'de basılan Yeryüzü Akımları: Kanser ve Diğer Hastalıklara Neden Olan Faktör (Earth Currents: Causative Factor of Cancer and Other Diseases) kitabında yazdı:
54 kişinin ölüm nedeni
"Çıkardığım haritanın tamamlanmış hali, kanserden ölen 54 kişinin tümünün yataklarının, radyasyon akımlarını çizdiğim yerlere tekabül ettiğini gösteriyordu."
Jeopatoloji hâlâ ABD'de pek bilinmiyor. Ama o günlerden sonra Almanya'da, bu konu üzerinde birçok araştırma yapılmış, hatta tıbbi olarak kabul edilmiş. Zaten von Pohl'un kendisi, onlarca vaka örneğini not etmiş. Bu kişilerin uykusuzluktan kalp spazmına çeşitli yakınmaları varmış. Ama sadece yataklarını, evin altındaki jeopatik bölgeden uzaklaştırıp, başka yere nakletmekle, büyük bir hızla iyileşmişler.
Von Pohl'un meslektaşı Dr. Hager ise, Stettin kasabasında, 21 yıllık bir süre içinde kanserden ölen 5 bin 348 kişiyle ilgili bilgileri incelemiş ve her ölüm vakasında da, kanser hastasının evinin altından, bir yeraltı su damarı geçtiğini saptamış.
İngiliz biyofizik araştırmacısı ve mucit Dr. Ludger Mersmann ve yine İngiltere, Dorset'teki Bioenerjetik Tıp Enstitüsü'nden Dr. Anthony Scott -Morley, biri yeraltından gelen, diğeri de yukarıdan, kozmik ışınlarla
ulaşan jeopatik stresin varlığını kabul ediyor.
Almanya, Hannover'deki Paracelsus Silbersee Hastanesi'nin yöneticisi Dr. Hans A. Nieper de, bu faktörün kansere neden olabileceğinin farkında. Dr. Nieper'e göre, habis tümörü olan tüm hastaların yüzde 93'ü, jeopatojenik etki altında kalmış. Kanser tedavisinde Nieper, 'hastanın, jeopatojenik etkene maruz kaldığı yerden uzaklaştırılması'nı
öneriyor. Böyle bölgelerin de, ya çubukla yeraltında su damarı araştırmasıyla veya anormal manyetik alanları saptayabilen manyetometreyle tespit edilebileceğini söylüyor.

 
Radikal Gazetesinden alıntı 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder