Gökten Gelen Işıktan, Yeryüzündeki ve Yeraltındaki Işıklara Selam Olsun..

22 Mayıs 2014 Perşembe

Neden Kozmik Enerji Terapisi Almalıyım ?



Bir Sorun Yoksa, Kozmik Enerji Seansı  alınmalı mı ?

Kozmik Enerji sadece ortaya çıkmış soruna yönelik çalışan bir şifa değildir.,Kozmik enerji henüz fizik bedende tezahür etmemiş enerjisel düzeyde aura alanında bulunan ve gelecekte kişiyi hasta edecek bilgilerin temizlenmesi ve kişinin yaşam alanında ki  uyumsuz enerjilere karşı korunmasına yardımcı olur.Kozmik Seans sonrası kişi kendini daha enerjik ,daha uyumlu ,daha neşeli ve hem ruhsal hem bedensel daha sağlıklı hisseder. Bu nedenle bu yöntemden faydalanmanız için hasta olmanız gerekmez.

Kozmik Enerji genel olarak;

* Bağışıklık sisteminin güçlenmesi
* Hücre yenilenmesi dengelenmesi
* Hormon dengesinin korunması
* Enerji dengesinin ve enerji ihtiyacının giderilmesi
* Sağlıklı bir uyku, iş ve özel hayatın sağlanması
* Stresin giderilmesi
* Genel bir mutluluk ve huzur halinin hüküm sürmesi
* Ruh, beden ve zihin dengesinin sağlanması ve korunması
* Bilinçaltında , çakralardaki deformasyonun , enerji bedeninde, aurada, genetik düzeyde DNA ile taşınan uygunsuz enerjilerin , biriken tüm düşük titreşimli durum ve travmaların temizlenmesini sağlar.

UYARI:  İşbu BLOG içerisinde yer alan  bilgi ve uygulama teknikleri  tedavi amacı taşımamaktadır. Söz konusu bilgiler bu tekniği öğrenmek için eğitime katılan katılımcıyı  bilgilendirmek amaçlı olup sağlık hizmeti niteliğinde değildir. Verilen bilgiler hiçbir şekilde tanı ve tedavi amaçlı kullanılmamalıdır. Tanı ve tedavi mutlaka bir doktor tarafından yapılması gereken son derece ciddi bir işlemdir.

Her türlü hastalık ve sair tedavi gerektiren sorunlar için  doktora danışılmalıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder