Gökten Gelen Işıktan, Yeryüzündeki ve Yeraltındaki Işıklara Selam Olsun..

22 Mayıs 2014 Perşembe

Kozmik Enerji Kanalı Nedir?




Kozmik Enerji Kanalı Nedir?

Bu soruyu yanıtlamak için, Gerçek Dünyanın çeşitli enerji sistemlerinin yani uzayda ya da Evrende özgür bir şekilde bulunan Enerji-İnformatif Alanların toplamı olduğunu anlamalıyız. Herhangi bir zamanda, bu Enerji alanları, iki taraflı iletişim kanalları yaratarak alt bilincimizin işlemleri ile entegre olur.

Enerji, dalga boylarından oluşan ve çeşitli frekanslarda var olabilen bir titreşimdir. Kozmik Enerji ise ilk etapta her birine kanal adı verilen 42 farklı frekans ile çalışılan,daha sonara 250 frekanslık Bloktan oluşan Magister ve 11 frekanslık bloktan oluşan Zoroastrizm seviyesinde çalışılır.

Bu farklı titreşim ve özelliklere sahip olan her kanal farklı bir amaca yönelik olarak bir takım hastalık ve problemlerin çözümünde kullanılmaktadır. İnsanlar dışında hayvanlar, bitkiler, mekanlar ve nesneler için de görev yapan kanallar bulunmaktadır.

UYARI:  İşbu BLOG içerisinde yer alan  bilgi ve uygulama teknikleri  tedavi amacı taşımamaktadır. Söz konusu bilgiler bu tekniği öğrenmek için eğitime katılan katılımcıyı  bilgilendirmek amaçlı olup sağlık hizmeti niteliğinde değildir. Verilen bilgiler hiçbir şekilde tanı ve tedavi amaçlı kullanılmamalıdır. Tanı ve tedavi mutlaka bir doktor tarafından yapılması gereken son derece ciddi bir işlemdir.

Her türlü hastalık ve sair tedavi gerektiren sorunlar için  doktora danışılmalıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder