Gökten Gelen Işıktan, Yeryüzündeki ve Yeraltındaki Işıklara Selam Olsun..

23 Mayıs 2014 Cuma

Korunma Teknikleri


Korunma Teknikleri

Kozmoenerji operatörü 4 farklı korunma yöntemi kullanır. Midye kabuğu,Altın pyramid ve enerjetik bir inci(eklenen 8.çakra) ve de kanallar. Midye kabuğu korunma yöntemini kullanmak sadece kozmoenerji operatörüne değil herkes tarafından kullanılabilen bir yöntemdir. Geriye kalan 3 yöntem sadece uyumlama almış Kozmik Enerji Terapistleri içindir. Bunun nedeni enerjetik incinin sadece uyumlanılan frekansların etkisi altında gelişebilmesi ve büyüyebilmesidir. Ve kişi uyumlanılan kanallarla ahenk içinde olmazsa bu incinin gelişmesi imkansızdır. Ve inci olmadan da Altın Piramid sadece ağırlığı olan ve hiç bir korunma özelliği göstermeyen içi boş bir çerçeve gibidir.

KORUNMA YÖNTEMLERİNİN İNŞAASI

Evrensel yasa şöyle der: HAYAL ET– İNŞAA ET, bu yüzden korunma inşaası hayal ederek başlar ve pratikle daha dayanıklı bir imge halini alır. Dayanıklı bir korunma yöntemi inşa etmek için gerekli olan eğitimin alınması şarttır.

MİDYE

Kendinizi bir midyenin içerisinde düşünün. (Şekilde görüldüğü üzere). Midyenin kabukları arkada sabit bir noktada duruyor ve midyenin her iki kabuğu da ön taraftan açılıyor. Midye kabuklarının uzunluğu ve büyüklüğü: Kabukların üst kısmı başınızın 30-40 cm. üzerinde olmalı ve alt kısmı da dizlerinizin hemen altında olmalıdır. Midyenin kabukları dar olmamalıdır, kişiyi içine alacak kadar ve önünü örtecek kadar geniş olmalıdır. Midye yapınıza uygun bir şekilde inşa edilmelidir. Küçük bir midye kabuğun içinde sıkışmamalısınız aynı şekilde gereğinden fazla büyük bir midye de sizin için fazla ağırlık yapabilir. Midyeyi inşa ederken şu şekilde alıştırma yapmalısınız: midyenin kabuklarını bir kaç kere açın ve kapayın, daha sonra daha sert bir şekilde kabukları açın ve kapayın. Bu adımdan sonra, yaptıklarınızı gözleriniz kapalı olarak yapmaya devam edin. Midye her zaman açık durmalı sadece kendinizi koruma durumlarında kapanmalıdır. Yaklaşık 3-5 günlük bir eğitimle bu midye humeral bir meridyene dönüşür ve tekrar bu midyeye dokunmaya gerek yoktur. Oluşturmuş olduğunuz bu midyeyi her ay hatırlamanız gerekmektedir. Ancak ideal olan onu her gün kontrolden geçirmektir. Midyeyi enerji bedeninizde oluşana kadar pratik yapmalısınız ve hatırlamalısınız. Örneğin biri size kötü bir şekilde baktığında midyenizi hemen kapatın. Gelecekte bu midye daha otomotik bir modda çalışmaya devam edecektir ve gerekli durumlarda kendi kendine kapanacaktır. Yanlız bu midye kabuğu 4 saatten fazla kapalı kalmamalıdır. Midye kendisinden içeri pozitif enerjilerin girmesine izin verir. Bu midyeye zarar vermek herhangi bir şekilde mümkün değildir. Çünkü dışarıdan gelen etkiler ne kadar çok olursa midye kabukları bir o kadar kalınlaşır. Kabuklar daha ağırlaşırken siz de onun ağırlığında bir artış hissedebilirsiniz.

ALTIN PİRAMİD

Piramid zihninizde altın köşeleri olan metal bir çerçeveden oluşmalıdır. Köşelerin büyüklüğü kişinin boyuyla doğru orantılıdır. Boyunuz ne kadar uzunsa köşenin boyutu da ona gore değişmelidir. (2 ila 5 arasında değişebilir). Piramidin alanı birinci çakranın hemen altından başlamalı ve piramidin başı oluşturmuş olduğunuz midyenin başına denk gelmelidir. Bu piramidin inşaası için midyenin piramidi taşıyor olmasından dolayı 3-5 günlük çalışma gereklidir. Piramidin ve midyenin koruma özellikleri bir birini etkilememektedir.

ENERJETİK İNCİ

Bilindiği gibi bir çok midye içlerinde inci oluştururlar. Kozmik enerjide inci ek bir çakrayı temsil etmektedir. İncinin oluşumu 3. Ve 4. Çakra arasında küçük bir enerji noktasının belirmesiyle başlar.Bu incinin oluşumunun hızı uyumlamanın gücüne ve frekansına gore değişir. Bir kaç ay içinde bu küçük enerji noktası büyük bir eklenti çakraya dönüşür. (Resimde görüldüğü üzere). Bu inci kozmik frekanslarla ve Altın piramidin yardımıyla çok güçlü bir korunma yöntemi haline dönüşür. Bir enerjetik inci kendi halinde gelişmez. – kişi onun orada olduğunu bilmeli ve onu devamlı hatırlamalıdır. Altın pyramid gibi, inci de sadece Kozmik Enerji terapistleri için bir korunma yöntemidir. Bu nedenle midye kabuğu, Altın pyramid ve inci en önemli ve etkili korunma yöntemleridir ve hiç bir şekilde unutulmamalıdır. Sahip olduğunuz koruma yöntemlerini en az ayda bir kontrol edin ve gerekli durumlarda düzeltmelerinizi yapın. Eğer korunma yöntemi düzgün bir şekilde yapılmamışsa onu atın ve yerine yenisizi yapın. Bu korunma yöntemleri herhangi enerji püskürtmelerinde ve enerji özleriyle karşılaşıldığında çok ciddi bir koruma sağlar.

KOZMİK KANALLAR(FREKANSLAR)

Tekrar üstüne basmak gerekirse kanalların her biri zaten koruma fonksiyonu göstermektedir. Kozmik enerji terapisti her zaman için bu kanalların etkisinde olduğu için kişinin enerji seviyesi değiştiğinde ve enerjetik bir saldırıya maruz kaldığında bu savunma kendiliğinden çalışmaya başlar. Şunu unutmamak gerekirki korku ve endişe gibi her hangi bir negative ruh hali içindeyseniz, bu kanalların koruma özelliği ciddi bir şekilde kaybolur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder