Gökten Gelen Işıktan, Yeryüzündeki ve Yeraltındaki Işıklara Selam Olsun..

18 Haziran 2014 Çarşamba

Renklerin Dili / Kırmızı


Kırmızı

Kırmızı sınırsız enerji, ısı, canlılık ve güç barındırır. Coş­ku, tutku, tensellik, cesaret, iyimserlik, motivasyon ve başa­rının rengidir. Para, yeni olanaklar ve zenginlik çeker yaşamı­nıza kırmızı. Ayrıca yaratıcılığınızı uyandırır, amaçlarınızı gerçekleştirmeye yardım eder.

Kan rahatsızlıklarının tedavisinde ve dolaşımın gelişti­rilmesinde güçlü bir iyileştirici araç olarak kırmızıyı kulla­nın. Hastalıkların tedavisinde, yaraların kurutulmasında, so­ğuk yerlerin ısıtılmasında ve ağrı kesici olarak da kullanıl­mıştır. Kırmızı adrenalin salgılanmasında yardımcıdır ve hem akılsal hem de bedensel enerjiyi arttırır. Bu yüzden depresyon, çaresizlik, sıkışmışlık ve hareketsizliğe yardımcı­dır. Zehirli enerjiler, düşünceler ve duyguları bedeninizden temizlemek için bu rengi arındırıcı olarak kullanın.

Kırmızı, kilo vermeye, cinsel gücü arttırmaya, bedenini­zi yenilemeye ve fiziksel canlılığı geri kazanmaya yardım eder. Temel sağlar, hem güçlü bir aidiyet ve benlik duygusu verir hem de başarı getirir. Yalnızsanız kırmızı bir sevgili bul­manıza yardımcı olabilir. Utangaç insanların kabuklarından çıkmalarını, daha özgüvenli olmalarını destekler.

Ateş, büyüme, heyecan, tehlike ve yok etmeyi simgele­yen kırmızı bir güç duygusu verir. Duyusal sinir sistemini çalıştırır ve koku, tat, görme, işitme ve dokunma eksikliği çekenlere yararlıdır. Sinirleri canlandırır ve kana hemoglo­bin ürettirir. Kırmızı rengin yarattığı ısı sertleşmiş kasları gevşetmekte, bedendeki mukus ve tıkanıkları çözmekte bire birdir.

Anemi, bronşit, üşütme (ateşsiz), kabızlık, cansızlık, za-türre, üreme sorunları, verem ve felcin tedavisine yardımcı olabilir.

Yüksek tansiyon, ateş, gerginlik, duygusal rahatsızlık ya da kaygı gibi sıkıntılarınız varsa kırmızıyla çalışmanız Öneril­mez, çünkü bu renk sizi sarsıp öfkelendirebilir.

Çok fazla kırmızı kişiyi kaygılı, düşüncesiz, hassas ve saldırgan yapabilir. En iyi sonuç için kırmızı ışık demetlerini turuncu ve mavi demetlerle kullanmak önerilir.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder