Gökten Gelen Işıktan, Yeryüzündeki ve Yeraltındaki Işıklara Selam Olsun..

10 Haziran 2014 Salı

Renklerin Dili / Çivit Mavisi



Çivit Mavisi


Çivit mavisi baş, gözler, kulaklar ve burnu etkileyen hastalıkların tedavisinde yardımcıdır. Sezginizi güçlendirir, sizi esinlendirir, bilgeliğinizi eyleme geçirir, yoğunlaşma ve kendinizi dile getirme yeteneğinizi arttırır. Çivit mavisi ruh­sal genişlemeyi hızlandırır ve üçüncü gözü uyandırır; taşıdı­ğınız sorumlulukları hafifletmeye, hafıza ve iletişimi güçlen­dirmeye yardım eder.

Gömülü korkuları uyandırabilir, sorunun kökünü bula­bilir, eski sıkışıklıkları çözmenize yardım edebilir. Çocuklar­da davranış sorunlarının, yetişkinlerde akılsal ve duygusal karmaşanın tedavisinde etkili olabilir. Gerilimi çözebilir, ya­şamda bir yön ve duruluk duygusu verebilir, iyileşme ve ye­nilenme yolundan gitmeyi yüreklendirebilir.

Çivİt mavisi kanı arındırır, aşırı kanamayı azaltır, koku duygusunu güçlendirir ve ağrı kesici özellikler gösterebilir. Apandisit, astım, bronşit, katarakt ve başka göz sorunları, işitme güçlükleri, akciğer ve boğaz sorunları, burun kanama­sı, sinüzit, yüz felci, zatürre, bel ağrısı, kemik sorunları, siya­tik, migren, aşın aktif tiroit, uykusuzluk, cilt hastalıkları ve iltihapların tedavisinde yardımcıdır.

Inna Segal





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder