Gökten Gelen Işıktan, Yeryüzündeki ve Yeraltındaki Işıklara Selam Olsun..

8 Haziran 2015 Pazartesi

Torus Nefesi

Torus Nefesi




Son günlerde tüm zamanların en yoğun ve baskıcı enerjileri ile karşı karşıyayız. Geçmişte halletmediğimiz, halı altına süpürdüğümüz tüm çöplerimiz ortaya saçıldı ve beni evinin dışına atmalısın diye bağırıp, yüzümüzü gözümüzü tırmalıyor. Çöpler evimizi o kadar doldurdu ki, hareket alanımız kalmadı, sıkıştık, sıkıştırıldık. Tüm bedenimiz ağrılar ile sarılmış durumda. Tüm benliğimiz bir kafesin içinde çırpınıyor. Nefes dahi alamıyoruz adeta… Özgürleşmemiz gerek, genişlememiz gerek, büyümemiz gerek. Haydi, haydi haydi diyen sesi hepimiz duyuyoruz. Vaktin kalmadı HAYDİ !!!

Enerjinin altında ezilen varlığımızın zincirleri koparan bir Herkül gibi devleşmesi gerek. Bu aşamada atomik boyuttaki bedenimizin etrafını saran manyetik alanı çıkış kapısı gibi kullanarak dalga evrenimize ve özümüze ulaşmamız gerek.

NE YAPMAM GEREKİYOR?…. NEFES ALMAN GEREKİYOR…

NASIL NEFES ALACAĞIM ?

Etrafındaki TORUS alanının ne olduğunu öğren öncelikle…

TORUS Bilgisi için Tıkla: http://www.neoder.org/?p=3278

Ve nefes alarak onu aktive et!!!

TORUS NEFESİ NEDİR?

Dünyanın, gezegenlerin, güneş sisteminin, uçağın, uçan dairenin ve atomun dönüşü üzerinde torus örüntüsü vardır. Evrenin modelinin de torus şeklinde olduğu kabul ediliyor.
torus nefesi


Kutsal bir geometri olan torus örüntüsü, insanın bedeni üzerinde de manyetik olarak vardır. İnsan bedeninde çakralar, Torusun merkezinden geçen ana hat üzerindedir. Tepe çakrası ile kök çakra arasındaki manyetik alanın merkez noktasında ise kalp çakrası vardır. Kalbin taşıdığı yüksek manyetik alan, bedenin etrafındaki torus manyetiğini de açıklar. Nefesin ritmi, kalbin dairesel yayılımı ile senkronize olduğunda merkezinde kalbin olduğu büyük bir torus kafesi yaratır. Çakraların durumu, kişinin torus kafesinin şeklini, gücünü ve kalitesini etkiler.



Nefesi yöneterek bu manyetik alanın yönetilmesi mümkün müdür?

Nefes ile insan etrafındaki manyetik alanın tam kapasite ile dengeli olarak devreye girmesi mümkündür. Bu manyetik alan 17 metreye kadar etki yaratacak büyüklüğe gelebilir. Tüm çakraların dengeli ve tam güçle enerji ürettiği bir beden dengesi, kalp elektromanyetiği ile birleştiğinde, bedendeki tüm doku, hücre ve DNA’nın yarattığı titreşimler, zihnin ve bilincin ortak niyetinin emrine girer. Bu birliğine ulaşıldığında oluşacak olan enerjetik beden, evrenin kozmik kafesinin yetkilerine sahip olabilir. Evrenin frekansında titreşebilen insan, kozmik ile bütünleşir. Bu bütünleşme sırasında insanın ulaşacağı enerji, Torus örüntüsü kurallarına göre çok yüksek bir güce ulaşır. Bilinci ile kozmiğin kafesi içinde dolaşabilir, bilgi alabilir, yolculuk yapabilir. Niyeti ile kozmiğin kuantum alanı içinden herhangi bir dalgayı kendi realitesine çökertip, pek çok şeyi gerçekleştirebilir. Kadim bilgilerde bu nefes ile başka bir boyuta geçmenin mümkün olduğu da söylenir.
torus nefesi
Merkezde bulunan kalp bölgesinden başlayarak oluşturulan dairesel manyetik alanlar, çakraları takip ederek dışarıya doğru genişletilir. Bir insan torusunun içinde merkezden başlayıp dışarıya doğru büyüyen içiçe geçmiş üç tane torus küresi vardır.


Her alan belirli bir boyutun kademesi içine girilmeyi sağlar. En dıştaki makro torusa ulaşıldığında, nefes alan varlığın tüm zaman potansiyellerine ulaşılmış olur. Bu potansiyeller, hem geçmişi hem de geleceği kapsar. Her ikisine de girebilmek için önce kalp merkezindeki sıfır noktasındaki bilinç anında olmak gerekir. Beyine ve bedene gerekli kimyayı yaşatırsanız,

Torusunuzun mutlak sıfır noktasında kalıp, geçmişlerinizi ve geleceklerinizi izleyebilirsiniz.

Torus nefesi ile beden gücünüzü arttırıp, enerjinizi güçlü tutabilirsiniz.

Torus nefesi ile şifa çalışabilirsiniz.

Torus nefesi ile ruhsal ve bedensel dengenize katkıda bulabilirsiniz.

Torus nefesi çakra dengelerinizi sağlayabilirsiniz.


Nesrin Dabağlar
Ruhsal Gelişim Danışmanı- Nefes  Terapisti

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder